Mégane Boyard Brown I. Sınıf
| |
| Konu: Geri: Mégane Boyard Paz Tem. 24, 2011 9:23 pm | |
|
SONSUZA DEK ARKADAŞ – Biz sonsuda dek beraber gülüp, beraber ağlayacağız. ÇOCUKLUK ARKADAŞI – Geriye döndüğümde, onun varlığını hissedebilmek, benim tek isteğim. YAKIN ARKADAŞ - Çıkacak herhangi bir sorunda ben de onun gibi hazırım. SIRDAŞ – Sırlarımı seninle paylaşırken asla güvensizlik hissettmedim. SUÇ ORTAĞI – Sınırları aşarken, yanımda olduğunu bilmek güzel. YAKIN ARKADAŞ - Bu şehrin yıldızları biziz. YENİ ARKADAŞ –Ekip olma yolunda hızla ilerlemekteyiz. ARKADAŞ –Birkaç cümle konuşmaktan öteye gitmişliğimiz yok. TANIDIK - Bir şeyler için yardımına ihtiyaç duymam an meselesidir. ARKADAŞIN ARKADAŞI –Selamlaşmaktan ileriye gitmediğim insanlar. SADECE BİR İSİM-Hakkında pek bilgi sahibi değilim. ÖLÜMCÜL DERECEDE DÜŞMAN –Sen bir bebek gibi ağlarken, ben kahkaha atıyor olacağım. BÜYÜK NEFRET DUYULANLAR – Damarlarımda kan akmaya devam ettikçe, sana olan öfkem sürecek. NEFRET EDİLENLER-Tanrı’nın unuttuğu yerlerde olman benim için büyük bir zevk. REKABET EDİLENLER –Bu çekişme zaman zaman hoşuma gitse de, bir rakip olarak benden uzak dur. ESKİ ARKADAŞ –Senden kurtulduğum için şanslı sayılırım. KISKANILANLAR-Senin ağzından çıkacak kanlar, beni mutlu etmeye yetecektir. ÇEKİNİLENLER-Senin yanında hiçbir zaman rahat olamayacağım. NÖTR- Hakkında en ufak bir bilgim yok. İLGİSİZLİK – Senin hayatın, umrumda değil. SIKINTI DUYDUKLARIM –Var olman bile beni sinir etmeye yetiyor. BİRLİK OLUNABİLECEKLER-Benim tarafımda olmak, senin menfaatinedir GERÇEK AŞK – Sana tapmamak, senin olmamak ve sana karşı koymak imkansız. HOŞLANILANLAR –Benim gibi birinin, duygularına pek inanmamalısın. BEĞENİLENLER – Seninle güzel günler ve eğlenceli dakikalar geçireceğiz. ESKİ-Güzel günlerin ardından, geriye kalan yalnızlığın. KARŞILIKLI –Görünümün beni oldukça etkiliyor. TEK TARAFLI –Seni fark etmem için umutlu olman gerek. ORTAK İZDİHAM -Yalnızlıktan kurtulmak için, seni kullanıyorum. FİZİKSEL CAZİBE –Ritimsel bedenin, beni oldukça etkiliyor. ÇIKAR İLİŞKİSİ-Çıkarlarım için hayatımdasın. FLÖRT-Yalnız kalmamak için sana ihtiyacım var. DİKKAT ÇEKENLER – Sayısız yakışıklı listemdesin AİLE-Mutlu bir anı sıcak bir gülümsede payllaştığım insanlar. KARMAŞIK –Sen bir iyilik meleği misin, yoksa şeytanın ta kendisi mi? İDOL –Senin gibi mükemmellik abidesiyle karşılaşmak, mucizevî. KORUYUCU-Senin gölgende bulunmak, benim içim yeterli. ETKİLEYENLER[OLUMLU] –Senin tavırların, benim için mükemmel bir örnek. ETKİLEYENLER[OLUMSUZ]-Tavırlarındaki hatalar, benim için oldukça cezbedici. DESTEKLEYENLER –Beni desteklediğin her an, sana olan güvenimi arttırmaktadır. GİZEMLİ--Diğerlerinden farklı olman, ilgimi oldukça çekiyor. EV/BİNA ARKADAŞI – Ve üç öğün görüşen bir çift *bang bang* SAYGI DUYULANLAR –Sana tapmamak imkansız. ÖZEL – Karşımda duran, tam bir mükemmellik abidesi.[/size]
En son Mégane Boyard tarafından Paz Tem. 24, 2011 9:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| Konu: Geri: Mégane Boyard Paz Tem. 24, 2011 9:24 pm | |
| # İ L İ Ş K İ L E R #
*İstediğiniz yer, kurgu: Üç adet icon yeterlidir. İconu bende bulabilirim sorun olmaz. | |
|
| Konu: Geri: Mégane Boyard Paz Tem. 24, 2011 11:02 pm | |
| | |
|