NYC MYSTERY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NYC, a city that never sleeps...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Mégane Boyard

2 posters
YazarMesaj
Mégane Boyard
Brown I. Sınıf
 Brown I. Sınıf
Mégane Boyard

Lakap : Méggy

Mégane Boyard Empty
MesajKonu: Mégane Boyard   Mégane Boyard Icon_minitimePaz Tem. 24, 2011 1:02 pm

Ad&Soyad: Mégane Boyard
Kişisel Özellikler:
Genelde herkes beni dışarıdan sessiz sakin kız olarak tanımlar ve umursamaz göründüğümü söylerler. Bunu düzeltmekte fayda var. Sessiz değilim. Sakin değilim. Sabırlıyım. Sabrım öyle böyle değil. Hatta bazı insanlara hala nasıl tahammül etmişim hala şaşarım. Ve aksine herşeyi gerektiği kadarıyla takarım. Beni tanımlamak istersek en uygun iki kelime "Gerektiği kadar" olacaktır. Mesela gerektiği kadar duygusal bir insanım. Yani bir film izlerken hüngür hüngür ağlayacak kadar duygusal değilim. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi severim. Bazen gülme krizine sokabilirim. Bazen de beceremem. Hani espri yaparsın ama kimse gülmez ya hah! işte bana çok olur o. O an esprime değil bana güldüklerinin farkına vardığım da benim de onlara katıldığım çok olmuştur. Arkadaşlarımı çok önemserim. Eğer gerçekten güvenimi hak ediyorsa onun için her şeyi yaparım. Onlar mutluysa bende mutlu olurum. Üzgün olmalarına dayanamam. Bu yüzden neşelendirmeyi görev edindim diyebilirim. Havalı insanlardan nefret ederim. Arkadaşlarımı mümkün olduğunca havalı seçmemeye çalışıyorum. Kendini övenler var ya onlar beni bitiriyor. Bırak abi seni başkası övsün. Sen böyle itici olduğunla kalıyorsun. Mütevazi insanları severim. Sadece ben değil herkes sever bence.

Uyumayı çok seven bir biriyim. Hani böyle bıraksalar ohooo uyurumda uyurum. Sadece kafamı yastığa koyunca uyuyamam. Hep öylelerine özenmişimdir ama Allah için. Şiir yazmayı severim. Okumayı severim. Yeni bilgiler edinmeye bayılırım. Neyse haa bunu söylemezsem olmazdı. Bi yerde uzun süre duramama gibi bir huyum var. Benim arkadaşımsanız bunun ne demek olduğunu iyi anlarsınız. Ayaklarınız sizee isyan edebilir. Benim ayaklar alıştı artık etmiyorlar. Çok arkadaş bağımlısıyım. Bu nasıl bişey diceksiniz. Kısaca arkadaş benim için sevgiliden bile önemlidir. Arkadaş candır, candan ötedir benim için. Özgür olmayı severim. En önemli özelliğim bence bu. Neyse böyle bişeyim işte.
İstediğiniz Meslek: Doktor
İstediğiniz Ünlü: Amber Heard

Örnek RP:
Spoiler:
http://cosanostra.turkforumpro.com
Aurelia R. Creté
Bronx High IV. Sınıf
Bronx High IV. Sınıf
Aurelia R. Creté

Lakap : Elia

Mégane Boyard Empty
MesajKonu: Geri: Mégane Boyard   Mégane Boyard Icon_minitimePaz Tem. 24, 2011 1:23 pm

Anlatım : 35/35. Gerçekten çok iyi anlatmışsın, belirtmeden geçemeyeceğim.
Kurgu : 35/35.
Uzunluk : 5/5
Akıcılık : 10/10
İmla : 3/5. "An" eki ayrı yazılır. İki cümlede baş harfler küçükle başlamış, "Odadaki"
derken 'ki' bitişik yazılır. Bunun gibi hataların vardı. Fakat anlatımı beğendiğimden çok puan kırmadım.
Sayfa düzeni : 4/5.
Renklendirme : 5/5
Yıldız değerin; 97. Rütbeniz veriliyor. İyi rp'ler dilerim ^^.

Mégane Boyard
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mégane Boyard
» Mégane's Phone