| Joseph l l | |
|
+3Mégane Boyard Aurelia R. Creté D. Joseph McBriant 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
D. Joseph McBriant Dünyaca Tanınmış Şarkıcı
| Konu: Joseph l l Paz Tem. 24, 2011 9:15 pm | |
| D. Joseph McBriant Eğlenmeyi seven bir kişiliğe sahip. Yaşı daha küçük olsa da müzik dünyasında adını hızla duyurmuş ve listelerde çoğu zaman bir numara olmuştur. Gülmek ve müzik hayatının kendisidir. Müziksiz bir dünya düşünemez. Kitap okumayı sever. her ne kadar turne ve konser maratonunda buna vakit bulamasa da yolculuklarında okur. Uzun turne yolculuklarında çok kitap bitirdiği de olmuştur. Arkadaşlara önem verir ama sadece kendi arkadaşlarına. Ünlü ve tanınmış olması çevresinde milyondarı barındırmasına olanak sağlar ve kime güveneceğini iyi seçer. Herkesle arkadaş olmaz. Eskiden beri arkadaş olduğu üç beş kişi vardır onlar dışında kimseyi önemsemez. Dans etmeye bayılır ve yemek yeme hastasıdır. Yağmurlu havaları konserinin olmadığı günlerde sever, imza günlerini ve hayranlarının ona twitter'dan attığı mesajları okumarı sever. İnternete çok takılır ve Twitter aracılığı ile çok mesaj atar. falan falan
Aradıkları: ~ Arkadaş değil dost falan. Böyle manyak kafa dengi. İki yada üç kişi olabilir. Aurelia R. Creté - işte bu onlardan birisi. Böyle eskiden beri tanışırı bir seninle ya. Çok yaramaz bu; elini her yere atar ve eğlenceye bayılır benim gibi. Konserlerimde görmediğim an seni; arkadaşlığımı bitiririm ona göre. VIP biletler her seferinde gönderiliyor postana. Postanı kontrol etmeyi unutma. Ha bu arada çok seksisin bebeğim. xoxo! asdfgh. Lynna Schroeder - En yakın arkadaşımın biri senin kuzenin diğeri ise yakın arkadaşın. Seninle onlar sayesinde tanıştık zaten. A. konserlerime yalnız gelmez. Yanında sana da VIP bilet gönderiyorum alıyorsundur umarım. öyle işte xoxo. ~ Menejer arıyorum bir tane. Hep benim yanımda olacak ve bana yardım edecek ~ Bana takmış bir hayran arıyorum. Ama öyle böyle takma değil. TÜm telefon numaralarıma ulaşmış falan. mesajlar atsın böyle. konuşmak istesin. ben onun yüzünden hat değiştireyim. Mahkemeye vermeyi düşüneyim falan. asdadasaf. ~ Aile istiyorum. Bu daha çocuk / genç bozması birşey. Olabilecek varsa gelsin. Mégane Boyard - Ah benim kuzenim ya. Biricik kuzenim. Hatta tek kuzenim sanırım (Başka kimse çııkmazsa asdfasas) aynı yaştayız biz onunla. Hatta benden bir yaş büyük denebilir. Onun gibi üniversiteye gitmiyorum ama özel ders alıyorum bende. Zaten derse zaman kalmıyor diğer işlerden. Çok sıcakkanlı len o! senin için şarkı yazacağım Meg. xoxo! ~ Partner olsun böyle magazinlere çıkalım ama sadece o değil. Çok kişi bir sürü. asfdasas Joyce Payne - Dağılın bu kız çok ateşli ve benimle magazine falan çıkıyor. Kendimden 5 yaş büyük biriyle çıkıyorum Ayık olun. Bebek boş musun bu gece? ~ Sevmediği kişiler olsun. Hatta yumurtalı saldırılar yapsın bunlar. Sosyal medyadan taciz etsin asfgahsf ~ Fotoğrafçım olsun! Esta Lilith Vondecart - Senin dışında çalıştığım pek fotoğrafçı yok. hatta hiç yok sanırım. Tüm özel fotoğraflarımı sana çektiriyorum. çıplakalrı bile sdasghdfgasfgs. Onun dışında seviyorum seni arkadaşımsın sonuçta. Ve genelde alttan çekim yap tamam mı? bende o şekil daha iyi çıkıyor ehehe. xoxo! ~ Başka aklıma gelmedi gelirse yazarım + özel kurgulara açığım
En son D. Joseph McBriant tarafından Ptsi Tem. 25, 2011 7:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
Aurelia R. Creté Bronx High IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 21/07/11 Nerden : I'm a English girl in NY Lakap : Elia
| Konu: Geri: Joseph l l Paz Tem. 24, 2011 9:15 pm | |
| Yerimi biliyorsun elbette. | |
|
| |
| |
| |
Aurelia R. Creté Bronx High IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 21/07/11 Nerden : I'm a English girl in NY Lakap : Elia
| Konu: Geri: Joseph l l Paz Tem. 24, 2011 9:22 pm | |
| "Ha bu arada çok seksisin bebeğim. xoxo! asdfgh." Saol canım | |
|
| |
| |
| |
Mégane Boyard Brown I. Sınıf
| |
| |
| |
| |
Esta Lilith Vondecart Fotoğrafçı
Mesaj Sayısı : 67 Kayıt tarihi : 23/07/11 Nerden : healloooöööüü, Şi iz e İngliş Göğl Lakap : Ess. Joyce için Estapitipiti.
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 9:45 am | |
| Joseph! Ne yapsak ki biz kurguyu ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 10:26 am | |
| benim özel fotoğrafçım ol? albüm kapakları dergi fotoları falan? *-* | |
|
| |
Mégane Boyard Brown I. Sınıf
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 11:11 am | |
| Tamam olur. Olmuş zaten fdgfd. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 67 Kayıt tarihi : 23/07/11 Nerden : healloooöööüü, Şi iz e İngliş Göğl Lakap : Ess. Joyce için Estapitipiti.
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 12:54 pm | |
| Esta aslında serbest çalışır ama seni sevdiği için sadece senin fotoğraflarını çekiyor olabilir | |
|
| |
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 1:18 pm | |
| Eveet benim özel fotoğrafçım ol bende senden başkasına resim çektirmeyeyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 1:39 pm | |
| Tamam olur asdasf. Hatta bu fotoğrafı bile ben çektim | |
|
| |
Lynna Schroeder Bronx High IV. Sınıf
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 2:01 pm | |
| Yani aslında bana hepsi uyar sen seeç. | |
|
| |
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 2:31 pm | |
| Jeanne senin kuzenin benim yakın arkadaşım Aurelia senin yakın arkadaşın benimde yakın arkadaşım. Tanışıyor oluşur evet. | |
|
| |
Jeanne Boucher Hacker
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 3:14 pm | |
| Jose, kurgumuz belli. Nerd dostun Jeanne'i sev. Beni sev. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 3:28 pm | |
| Hepinizi seviyorum <3 | |
|
| |
Lynna Schroeder Bronx High IV. Sınıf
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 3:32 pm | |
| Birde, Reanne Payne. Oda uygun bir yerlere gitse super olur.
En son Lynna Schroeder tarafından Ptsi Tem. 25, 2011 7:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Joyce Payne Nobel Ödüllü Yazar
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 7:38 pm | |
| Gece kulüplerine birlikte girerken yakalandığın, çıkarken ayrı ayrı çıkıp aceleyle aynı taksiye binip mekandan uzaklaştıklarından olayım. Magazinlere fotoğraf da çektiririz, ayıpsın.
Korkarım gerçek dünyanın sanatçıları da böyle anlaşarak yapıyorlar bu işleri. Bunlar hep reklam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Joseph l l Ptsi Tem. 25, 2011 7:40 pm | |
| RP yaşın 23 senin benimki ise 18 senin için sorun olmazsa bende hiç yok ehehehhe? | |
|
| |
| Joseph l l | |
|