| schroeder, lynna | |
|
+4Reanne Payne Mégane Boyard Aurelia R. Creté Lynna Schroeder 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lynna Schroeder Bronx High IV. Sınıf
| Konu: schroeder, lynna C.tesi Tem. 23, 2011 10:14 pm | |
| &Alman bir ailenin iki kızından biri olan Lynna, hayatının on altı senesini Almanya'da geçirmiştir. Annesi, mimar babası ise doktordur. On altı yaşında, kardeşi ile birlikte ailelerinden ayrılmanın vakti geldiğini düşünüp New York'a taşınmışlardır. Lynna, kişisel olarak; inatçı, asi ama bir o kadar da tatlı bir kızdır. Dış görünüşüne ciddi derecede önem verir fakat hiç bir zaman yeterli olduğunu düşünmez. Sesinin güzel olduğu bir gerçektir, ama kalabalık içinde şarkı söylemekten utanır. En büyük hedefi, Brown Üniversitesinde İç Mimarlık okumaktadır. Bunun nedeni ise, ailesine hiç bir zaman mükemmel gelmeyişidir. Mimar olup, ailesini gururlandırmak istemektedir.
&Lynna New York'a geldiğinde ilk tanıştığı bir çocuk lazım, belki daha sonradan aralarında bir şeyler olabilir.
&Çok yakın iki arkadaş gerek, Lynna'nın sırlarını bilen tek kişi olacaklar. -Aurelia R. Creté -Arianna Bennet
&Aile üyeleri lazım, yakın uzak fark etmez.
&Çok yakın olmasa da, çevresi arkadaşları.
&Ve Lynna'dan nefret eden bir kaç kişi. E tabi bir nedeni de olmalı bu nefretin.
&Eski sevgililer, platonikler vs.
&Özel Kurgular; -Mégane Boyard, Brown'da okuduğundan dolayı, sürekli okul hakkında sohbet ettiğim biri. -Jeanne Boucher, uzaktan da olsa, kan bağı taşıyoruz maalesef. Onun gibi bir asosyal benim nasıl kuzenim olabilir? Aklım almıyor açıkçası. Ondan her ne kadar nefret etsem de, ailemin yanında iyi davranmak zorunda olduğum bir gerçek.
En son Lynna Schroeder tarafından Paz Tem. 24, 2011 8:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Aurelia R. Creté Bronx High IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 21/07/11 Nerden : I'm a English girl in NY Lakap : Elia
| Konu: Geri: schroeder, lynna C.tesi Tem. 23, 2011 10:33 pm | |
| En yakın arkadaşlara ekle. Hatta benim karakterim çok güzel keman çalar. Sen şarkı söylerken eşlik etsin sana. | |
|
| |
Mégane Boyard Brown I. Sınıf
| Konu: Geri: schroeder, lynna Paz Tem. 24, 2011 5:23 pm | |
| Imm. Benim ki Brown'da ya arada üniversite hakkında konuşuyor olabilirler. | |
|
| |
Reanne Payne Dartmouth I. Sınıf
| Konu: Geri: schroeder, lynna Paz Tem. 24, 2011 5:31 pm | |
| | |
|
| |
Esta Lilith Vondecart Fotoğrafçı
Mesaj Sayısı : 67 Kayıt tarihi : 23/07/11 Nerden : healloooöööüü, Şi iz e İngliş Göğl Lakap : Ess. Joyce için Estapitipiti.
| Konu: Geri: schroeder, lynna Paz Tem. 24, 2011 7:39 pm | |
| Uhm.. ne olsa ki? NYe ilk geldiğinizde işte tanışmışlardır. Hatta komşu olmuşlardır, siz yanlışlıkla onun evine girmişsinizdir. Genelde kapıyı falan kilitlemeyi unutur Ya da aklında bir kurgu varsa o da olabilir | |
|
| |
| Konu: Geri: schroeder, lynna Paz Tem. 24, 2011 7:42 pm | |
| Aslındaa, senin fotoğrafçı olmandan çok güzel kurgular çıkabilir. =D | |
|
| |
Jeanne Boucher Hacker
| Konu: Geri: schroeder, lynna Paz Tem. 24, 2011 7:51 pm | |
| Uzaktan kuzeniz. Jeanne tam bir asosyal "nerd" Ona göre yaz bir şeyler. Bir de blogu var, baya ünlü sanal dünyada. | |
|
| |
Esta Lilith Vondecart Fotoğrafçı
Mesaj Sayısı : 67 Kayıt tarihi : 23/07/11 Nerden : healloooöööüü, Şi iz e İngliş Göğl Lakap : Ess. Joyce için Estapitipiti.
| Konu: Geri: schroeder, lynna Paz Tem. 24, 2011 7:55 pm | |
| bulamadım ama ben. Beynim durdu çalışmıyor şu an. Açıııım | |
|
| |
| Konu: Geri: schroeder, lynna Paz Tem. 24, 2011 8:03 pm | |
| Cereen, yazdım seni. Elçin, benim de beynim durdu napsaak? =D | |
|
| |
Arianna Bennet Bronx High IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 24/07/11 Yaş : 29 Nerden : Italy, NY Lakap : Anna
| Konu: Geri: schroeder, lynna Paz Tem. 24, 2011 8:19 pm | |
| &Çok yakın iki arkadaş gerek, Lynna'nın sırlarını bilen tek kişi olacaklar.
Bunlardan biri de ben olmalıyımmmm:D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: schroeder, lynna Paz Tem. 24, 2011 8:26 pm | |
| | |
|
| |
Blessing Ivalyn Bronx High IV. Sınıf
| Konu: Geri: schroeder, lynna Salı Ağus. 02, 2011 12:04 pm | |
| Ihmm arkadaşlar olabilir. | |
|