NYC MYSTERY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NYC, a city that never sleeps...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

J.Drake Duchannes!

2 posters
YazarMesaj
Jace Drake Duchannes
Bronx High III. Sınıf
Bronx High III. Sınıf
Jace Drake Duchannes

J.Drake Duchannes! Empty
MesajKonu: J.Drake Duchannes!   J.Drake Duchannes! Icon_minitimePtsi Tem. 25, 2011 12:02 pm

Ad&Soyad: Jace Drake Duchannes

Kişisel Özellikler: Eğlenecelidir. Ortamını bulursa çoşar ve onu kimse durduramaz. Bir kişi hariç! Babası. Genel de adranalin ve maceraperesttir. Araba ve hız tutkunudur. Arada yaşadığı sinirle gerilse de çabuk gevşeyemese de yaptığı zihin kontrolüyle rahatlayabilir. Sözeldeki başarısı gayet iyidir fakat sayısal da nadiren başarıı gösterir. Ama çokta kötü olduğunu söyleyemeyiz. İş adamı olmaya meyilli bir zekaya sahiptir. Fkat eğlenceli kişiliği ve ukala tavırları sayesinde ünlülüğe adım atmıştır.

İstediğiniz Meslek: Oyuncu & Şarkıcı & Öğrenci ( Hardvard Üniversitesi)

İstediğiniz Ünlü: Andrew Garfield
Örnek RP:

Spoiler:
Aurelia R. Creté
Bronx High IV. Sınıf
Bronx High IV. Sınıf
Aurelia R. Creté

Lakap : Elia

J.Drake Duchannes! Empty
MesajKonu: Geri: J.Drake Duchannes!   J.Drake Duchannes! Icon_minitimePtsi Tem. 25, 2011 2:05 pm

Anlatım : 20/35. Hiç betimleme yoktu neredeyse. Biraz betimleme yapabilirdin.
Kurgu : 30/35
Akıcılık : 5/10. Paragraf bölümleri çok zorladı, özellikle.
Renklendirme : 3/5. Yeşil olmasa daha iyi olurdu. Onun dışında Amié ve doktorun konuşma cümleleri aynı renkti. Bazı, "Dedim." kelimeleri beyaz yazılmıştı. Ayrıca renk kodu gözüküyordu.
İmla : 0/5. Cümlelerin sonunda nokta yoktu. Cümleye küçük harfle başlamışsın. En az 7 kelimede yazım hatası vardı. Çoğu konuşmada tırnak işareti yoktu. Bir şey yerine 'Bişiler.' yazmışsın. Sms stili tavsiye etmiyoruz.
Sayfa düzeni : 2/5 Çok boşluk bırakmışsın.
Uzunluk : 5/5

Yıldız değerin; 65. Üniversite için 95 puan gerekli. Ayrıca meslek için de en az 75 puan gerekli. Rp'nde çok hata vardı. Bir deneme hakkı daha veriyorum. Lütfen onu özenerek yaz. Ya da seni Bronx High II. sınıf yapalım. Hangisini istiyorsan bana ya da İlay'a (Lynna) öm atman yeterli.

J.Drake Duchannes!
1 sayfadaki 1 sayfası